Ormanlı Ortaokulu

Adres
Sarıkaya Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi No 58 Ormanlı Beldesi Kdz. Ereğli
Vizyon
ÇEVRESİYLE BÜTÜNLEŞMİŞ, ÇAĞIN DEĞERLERİNİ KAVRAYAN, BİLGİ TOPLUMUN İNSANLARININ YETİŞTİĞİ; KARŞILIKLI SEVGİ-SAYGI-HOŞGÖRÜ, GÜVEN VE İŞBİRLİĞİNE DAYALI SÜREKLİ YENİLEŞME ANLAYIŞINI BENİMSEYEN YENİLİKÇİ, YEREL VE ULUSAL BAŞARILARIN ELDE EDİLDİĞİ MODEL BİR OKUL OLMAK.
Misyon
Yenilikçi ve özgürce düşünen öğrenmeyi öğrenen öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen rekabetçi ekip çalışmasına ve sürekli gelişmeye inanan her alanda başarıyı hedefleyen öğrenciler yetiştirmek ve onları geleceğe hazırlarken çalışmalarımızı demokratik iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırmak için gerekli tedbirleri almaktır.
Başarılar
2012-1013 yılı TKY EKİP DALINDA TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ 2012-1013 yılı YENİLİKÇİ ÖĞREMTENLER ÖDÜLÜNDE 7150 PROJE ARASINDA İLK 20 YE KALMA 2011 YILI BU BENİM ESERİM PROJESİNDE BÖLGE FİNALİ
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
KALORİFERLİ
Ulaşım
SAAT BAŞI HALK OTOBÜSÜ BULUNMAKTADIR. ÖĞRETMENLERİN ULAŞIMI ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
3000 NUFUSLU BİR BELDEDİR
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 25 KM, İL MERKEZİNE UZAKLIK 60 KM
Sportif Etkinlikler
HER YIL BOCCE, KIZ YILDIZ FUTSAL, DART, ORYANTİRİNG BRANŞLARINDAN OKUL SPORLARI MÜSABAKALARINA KATILIM SAĞLANMAKTA OLUP YEREL VE ULUSAL DÜZEYDE BAŞARILAR ELDE EDİLMEKTEDİR.
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI, E-TWİNNİNG, ERASMUS