eba haber: Ormanlı ortaokulu öğrencilerinin özel eğitim sınıfına ziyareti

Zonguldak ili Kdz Ereğli ilçesi Ormanlı Ortaokulunda görev yapan ingilizce öğretmeni Türkan NAHAR´ın yürüttüğü ´The importance of values education ( Değerler eğitiminin önemi ) adlı e-twinning projesinde öğretmenimiz gönüllü öğrencilerle beraber özel eğitim sınıfı için hoşgörü kartları hazırladı . Tolerance (Hoşgörü) kartlarını büyük bir heyecanla hazırlayan öğrencilerimiz 28 aralık 2018 cuma günü bu kartları takdim etmek için özel eğitim sınıfını ziyaret ettiler.Özel eğitim öğrencimiz bu güzel ziyareti ve kartları büyük bir sevinçle karşıladı ve diğer öğrencilere teşekkür etti.Özel eğitim öğretmenlerimiz de bu güzel davranış için öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutladılar.Teşekkürlerini sundular.

Haberimiz bu linkten ziyaret edilebilir: http://www.eba.gov.tr/haber/1546367317

Yayın: 04.01.2019 - Güncelleme: 04.01.2019 22:24 - Görüntülenme: 560