eba haber: Ormanlı Ortaokulu öğrencileri aileleriyle İngilizce öğreniyor

Zonguldak ili Kdz Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesinde bulunan Ormanlı Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri, İngilizce öğretmeni Sibel Vural´ın kurucusu olduğu ´´I am learning English with my family´´ adlı etwinning projesi kapsamında 20 Aralık perşembe günü anne-babalarıyla kendi sınıf ortamlarında bir araya gelerek onlara ´´Haydi birlikte İngilizce öğrenelim.´´ dedi.

ZONGULDAK-Ereğli İngilizce öğretmeni Sibel Vural´ın 5. sınıf öğrencileriyle yürüttüğü ´´I am learning English with my family´´ adlı proje kapsamında öğrenciler anne-babaları sınıflarına davet ederek eğitim-öğretim sürecine ailelerini de katmayı amaçlamaktadırlar.Bu şekilde ebeveyn-öğrenci-öğretmen etkileşimi artmakta ve kalıcı öğrenmeler sağlanmaktadır.
´´I am learning English with my family´´ projesiyle öğrencilerin İngilizce dersine ilgisi artmış eğlenceli bir sınıf ortamı oluşturulmuştur.

Haber linki: http://www.eba.gov.tr/haber/1545685617

Yayın: 04.01.2019 - Güncelleme: 04.01.2019 22:23 - Görüntülenme: 327